Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

31. 07. 2024. 12:16 0

Umesto Edersona - Rajković: Srbin pred transferom u Arabiju

Hteo je isprva Edersona, zadovoljiće se na kraju sa Predragom Rajkovićem. Srpski golman na putu je da se pridruži saigračima iz reprezentacije Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković Saviću u Saudijskoj Arabiji pošto je nadomak transfera u Al Itihad.

Marka je javila kasno sinoć, a ovog jutra potvrđuje i Fabricio Romano: 28-godišnjeg momka iz Negotina detalji dele do transfera u redove devetostrukog prvaka Saudijske Arabije. Pregovori o poslu vrednom 10.000.000 evra su u završnoj fazi i Rajković bi uskoro mogao da krene put Bliskog istoka.

Sve pošto je Mančester siti spustio rampu Al Itihadu za Edersona. Brazilski čuvar mreže bio je prva želja saudijskog kluba, čak se i sam našao u iskušenju da prihvati poziv i napusti engleskog šampiona, ali su sa "Etihada" zacepili cenu od oko 60.000.000 evra. Pregovori dveju strana zapeli su još pre nedelju dana, Al Itihad je u međuvremenu pokušao da odobrovolji i Dioga Koštu, ali pošto ga je i golman Porta odbio, klub iz Džede okrenuo se znatno jeftinijoj opciji u vidu srpske "jedinice" koja će po svemu sudeći istu ulogu zauzeti i na stadionu "Kralj Abdula".

Rajkovićev odlazak iz Majorke znači i izvestan ostanak Lea Romana na Balearskim ostrvima. Španski klub je bio primoran da se reši jednog od svojih čuvara mreže pošto ih u igračkom kadru ima četvoricu. Roman je u jednom trenutku bio bliži odlasku, ali ponuda Đenove (4.000.000 evra fiksno plus 2.500.000 kroz bonuse) nije ih zadovoljila, pa su čelnici Majorke odlučili da se povuku iz pregovora. I na kraju prošli još bolje, s tim da će od Rajkovićeve prodaje 30 odsto sume otići na adresu Remsa, njegovog prethodnog kluba.

Majorka će, dakle, zaraditi odlaskom Srbina, ali će izvesno biti oslabljena na golmanskog poziciji budući da je u prethodne dve sezone Rajković propustio samo četiri ligaške utakmice od 76.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati