Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 07. 2024. 07:22 0

Šok iz Španije: Gudelj završio karijeru

Dragiša Gudelj, igrač Kordobe odlučio je da "okači kopačke o klin" i da se penzioniše. Brat srpskog reprezentativca, Nemanje Gudelja, završio je karijeru sa 26 godina, jer nije više smeo da rizikuje život, koji je umalo izgubio na terenu.

Dragiša je dva puta imao srčani zastoj u 2023. godini. Prvo u martu, kad je faktički bio klinički mrtav dok je igrao utakmicu za svoj tim, Kordobu u drugoj ligi Španije. Lekari su na sreću uspeli da ga vrate u život i on se nakon toga ponovo vratio na teren, a onda mu se u decembru 2023. ponovo desila slična stvar.

Nakon toga je odlučio da završi sezonu, ali je to bio jasan znak da mora i da završi karijeru i da ne sme da rizikuje svoj život, nakon što je dobio dve velike opomene.

On je u emotivnom snimku koji je objavio na Instagramu u suzama poručio da se oprašta od fudbala, a tom prilikom se dotakao svog najranijeg detinjstva, da je trenirao fudbal od četvrte godine, da mu je san bio da postane profesionalni fudbaler, a posebno se osvrnuo i na situaciju kada je umalo izgubio život radeći ovo što najviše voli.

Tada nije mogao ni da sakrije suze, koje su same krenule da teku. Dragiša je uz emotivan video objavio i poruku zahvalnosti svim navijačima.

Odmah su mu podršku pružile i mnoge kolege, poput Ivana Rakitića, Munira El Hadadija, bivšeg igrača Barselone, ali i mnogi drugi prijatelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati