Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 07. 2024. 22:16 0

Bukti rat između Bajerna i PSŽ-a, razlog TINEJDŽER

Meta je bio Dezire Due, mladi vezista Rena. Samo dve seniorske sezone su bile dovoljne da čudo iz Bretanje zapali fudbalsku pijacu. Nakon Bajerna se uključio Pari Sen Žermen i krenuo je rat teškaša sa potpis 19-godišnjeg Francuza.

Pari Sen Žermen je na Bajernovu ponudu odgovorio skupljom: 40.000.000 evra fiksno i 10.000.000 kroz bonuse. Nije Bajern baš klub koji se često upušta u ovakve licitacije ali je neko u Minhenu očigledno procenio da vredi obarati ruke sa Parižanima za talenta iz Rena.

Nakon desetak dana razmišljanja, juče su Bavarci izašli sa novom ponudom pred Ren: 55.000.000 evra uključujući bonuse. Klub iz Bretanje likuje i uživa dok cena skače…

Nije dugo prošlo i naravno da je PSŽ odgovorio. Sveci su danas poslali drugu ponuda na adresu Rena, a ona glasi: 60.000.000 evropskih novčanica! Takođe su bonusi uključeni…

Teško da se i Ren nadao ovakvoj pomami za svojim tinejdžerom i da će dva tako bogata kluba da se upuste u borbu prsa u prsa za njegov potpis. Bajern je prošle godine bio u sličnoj situaciji kada je lomio koplja sa Totenhemom za Harija Kejna, postepeno je povećavao ponude i na kraju dobio ono što je hteo. Ali sada je konkurencija jača i bogatija. Šta god da Bajern ponudi, PSŽ može da nadmaši.

Ren je već zadovoljan i prihvatiće neku od dve ponude u kojima je razlika u nijansama i sastavu bonusa. Na kraju će verovatno igrač biti taj koji će da prelomi: Minhen ili Pariz. U Renu svakako ne ostaje…

U oba kluba vide maldog Francuza na levom krilu. U Parizu bi popuni rupu nastalu odlaskom Kilijana Embapea, u Bajernu žele da se reše Kinglisja Komana i Serža Gnabrija, a zamena za jednog je već stigla u liku Majkla Olisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Progutao žeton

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati