Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 07. 2024. 09:04 13

"Srbomrzac, neznalica": Ekspert na RTS napao sudiju (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je u Dortmundu u polufinalu pobedila Holandiju 2:1.

Holandija je povela golom koji je Ćavi Simons postigao u sedmom minutu, a izjednačio je Hari Kejn u 18. minutu iz jedanaesterca. Pobedu Engleskoj doneo je Oli Votkins u 90. minutu, samo 10 minuta pošto je na terenu zamenio Kejna.

Veliku prašinu podigao je penal koji je sviran Engleskoj u polufinalu Evropskog prvenstva, kada je arbitar Feliks Cvajer pokazao na belu tačku nakon duela u kaznenom prostoru koji su imali Hari Kejn i Denzel Damfris.

Ovu situaciju analizirao je i sudijski ekspert Dejan Nedić u emisiji na RTS.

- Obratio bih se Radetu Bogdanoviću, vidite ovu poziciju, ja ću tamo, a vi ovde. Šta ću ja ovde, sjajno ste analizirali sudije, a ja ću selektore. Ja bih se zadržao na jednom imenu. To je Bastijan Dankert. To je ime čoveka koji je neznalica, koji se meča gde mu nije mesto, to je VAR sudija koji se umešao i uradio ono što ne sme. On sme da se umeša - obrazlagao je Nedić u jednom dahu, pa nastavio:

- Ovaj Cvajer znate kakva je njegova istorija, i šta se on meša. Nema kaznenog udarca, zašto? Kada je izvršen šut beli igrač je uleteo na nogu narandžastog. Da ga je udario pesnicom, onda bi se uključila VAR soba. Onaj srbomrzac mu kaže, ako je penal, moraš da daš i žuti karton. Pogledajte koliko dugo on to radi, vadi se pred Rosetijem, pred svima, daje žuti karton - zaključio je Dejan Nedić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati