Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2024. 21:04 3

Partizan nevidljiv protiv CSKA: Crno-beli ubedljivo poraženi

Fudbaleri Partizana ubedljivo su poraženi od ekipe CSKA iz Moskve u poslednjem meču Bratskog kupa rezultatom 3:0.

Loše je počelo po Partizan. Prvo se Živković povredio i iznet je sa aterena na nosilima, a već u trećem minutu je CSKA poveo 1:0. Fajzulajev je centrirao sa leve strane, Goh jako loše intervenisao i izbio loptu direktno u noge Musajeva koji je zakucao loptu u levi deo gola, Stevanović je bio nemoćam.

Partizan je pripretio prvi put u devetom minutu preko Goha koji je uhvatio volej sa ivice šesnaesterca, ali je šutirao pored gola. Usledio je period bez velikih šansi, a onda je u 25. minutu Roha sa leve strane fantastično centrirao i pronašao Čalova koji je glavom uputio udarac koji je odlično odbranio Stevanović, a potom je iz odbijene šanse šutirao još jednom i promašio gol.

Partizan je imao najbolju priliku u 28. minutu. Antić je lukavo izveo slobodan udarac sa strane. Lopta je išla brzo i nisko, nije zakačila nikoga i završila je na stativi gola koji čuva Akinfeev. Nikolić je potom šutirao, ali je jedan od defanzivaca CSKA blokirao udarac.

Do kraja prvog poluvremena su CSKA i Partizan razmenili po još jednu dobru priliku, neprecizni su bili prvo Musajev, a onda u finišu prvog dela Šćekić glavom posle centaršuta Antića.

Nije se ni drugo poluvreme preteran razlikovalo od prvog. Ponovo je "pukla" odbrana Partizana po levoj strani koju napada CSKA, Musajev je lako došao do pozicije za šut i uputio ga, Krunić dobro odbranio prvi udarac, ali je Kelven natrčao i postigao gol za 2:0.

Napadali su Moskovljani, Partizan se dosta mučio u fazi napada, a na kraju je konačan rezultat postigao i Zoran Tošić, koji je užao u igru revijalno na kraju meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati