Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 07. 2024. 11:32 0

Klopu se otvaraju nova vrata: Nemac na pragu da postane selektor

Jirgen Klop, koji je gotovo deceniju bio na klupi Liverpula, kreirajući od Redsa jedan od najmoćnijih timova na svetu, krajem prošle sezone odlučio je da napusti tu poziciju, a pred njim je sada novi izazov.

Emotivno ispražnjen, Klop je odlučio da uzme predah i zajedno sa suprugom uživa na egzotičnim destinacijama. Međutim, pred njim je novo iskušenje koje bi moglo značajno da utiče na njegovu buduću karijeru.

Legendarni golman Tim Hauard ponudio je Klopu mesto selektora SAD-a nakon razočaravajućeg nastupa američke selekcije na Kopa Americi. Iako Hauard nema zvaničnu funkciju u američkoj reprezentaciji, spreman je da učini sve kako bi privukao nemačkog stručnjaka.

- Voljan sam da pomognem svojoj zemlji kako god mogu. Ponosan sam da služim. Dakle, da sam trenutno zadužen za fudbal u SAD-u, već bih bio na aerodromu. Verujem da bih mogao da dam vrlo ubedljiv argument Jirgenu Klopu da preuzme američku mušku reprezentaciju. Nakon razočaranja na Kopa Americi, nakon što su Sjedinjene Države izgubile od Urugvaja i ispale u grupnoj fazi, ja ću lično odleteti u Španiju i to stvarno mislim. Znam da je Klop u penziji tek nekoliko nedelja i znam da želi odmor. Ali tokom druženja u njegovoj vili u Španiji mogao bih da ga ubedim da dođe. Novac je sigurno tu. Dakle, moj bi predlog bio jednostavan. Na raspolaganju bi imao mladu grupu igrača koji mogu da igraju napredni, napadački fudbal baš kao u Liverpulu. A za dve godine može da ode na najveće Svetsko prvenstvo u istoriji.

Tim Hauard

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati