Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2024. 19:41 0

Kako je izgledala svlačionica Rumuna posle poraza na EP (FOTO)

Cela Rumunija je bila tužna kada su njeni fudbaleri deklasirani u osmini finala Evropskog prvenstva. Nadale su se naše komšije da će moći da ponove sjajnu partiju, kao sa otvaranja EURO 2024, ali... Na kraju je sve završeno bolno, porazom od Holandije - 0:3.

Rumuni su šampionat Evrope otvorili deklasirajući Ukrajinu (3:0). Potom su izgubili od Belgije, a odigravši taman koliko im treba sa Slovačkom - zauzeli su prvo mesto u grupi E.

Čelna pozicija im je omogućila da protiv Holanđana igraju osminu finala, ali... To što je rival bio tek treći u svojoj, D grupi (iza Austrije i Francuske), nije bio olakšavajući posao.

Holandija je napunila mrežu Rumunije i prošla dalje, a Rumuni su potom uradili nešto sjajno. Iako eliminisani sa kontinentalnog prvenstva, ostavili su u savršenom redu svlačionicu u Minhenskoj areni.

I ostavili su jedno pismo.

U njemu su, na svom, i na jeziku zemlje - domaćina, nemačkom, izrazili zahvalnost za gostoprimstvo i organizaciju EURO 2024.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati