Fudbal

Direktno.rs

01. 07. 2024. 13:04 1

Belingemu zbog prostačkog gesta preti suspenzija?!

Džud Belingem mogao bi da bude suspendovan na utakmicu zbog prostačkog gesta na utakmici protiv Slovačke na Evropskom prvenstvu, javljaju engleski mediji. Engleska reprezentacija narednu utakmicu igra u četvrtfinalu protiv Švajcarske u subotu.

Sekunde su delile Slovačku od najveće pobede u istoriji i prolaska u četvrtfinale, ali u petom minutu nadoknade Belingem je makazicama izjednačio na 1:1 i produžio meč na dodatnih pola sata. Hari Kejn je posle samo 50 sekundi igre pogodio za konačnih 2:1.

Razlog zbog kog Belingemu preti suspenzija je gestikulacija rukom u visini međunožja upućena prema klupi suparničke ekipe. Iako je to sve kasnije opisao kao internu šalu s bliskim prijateljima koji su bili na utakmici i rekao da prema Slovačkoj ne oseća ništa osim poštovanja, Belingem bi, tvrdi se, mogao biti kažnjen utakmicom neigranja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati