Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 13:17 1

Drama na EP: Policija upucala čoveka sa sekirom blizu fan zone

Veliki incident se dogodio u Nemačkoj trećeg dana Evrospkog prvenstva. Upucan je muškarac koji je sekirom napao policajca i držao bombu samo nekoliko stotina metara od navijačke zone.

Napadač je opisan kao "teško povređen" i odvezen je kolima hitne pomoći. Hiljade holandskih i poljskih navijača nalazi se u nemačkom gradu uoči meča u Grupi D u 15 časova.

Policija je odmah zatvorila Riperban, poznatu ulicu u gradu, nakon događaja. Nemački list“ Bild“ piše da je u 12:30 po lokalnom vremenu muškarac napao policajca koristeći sekiru.

Oficiri su prvo upotrebili biber sprej u pokušaju da ga razoružaju pre nego što su ispalili nekoliko hitaca. Muškarac se tada srušio i navodno je teško povređen. Područje je od tada očišćeno od pristalica.

- Trenutno je u toku velika policijska akcija. Prema prvim saznanjima, jedna osoba je policajcima pretila pijukom i zapaljivom napravom. Policija je potom upotrebila vatreno oružje. Napadač je povređen i trenutno je u toku Medicinski tretman - navodi se u saopštenju policije.

Holandija i Poljska će se danas sučeliti na hamburškom Folksparkstadionu u prvoj od tri utakmice Eura 2024, uključujući i meč Engleske protiv Srbije u Gelzenkirhenu. U Štutgartu je i meč grupe C između Slovenije i Danske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati