Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs/Maxbetsport ]

14. 06. 2024. 12:47 2

Karadžić: Mislio sam da će Terzić da postane normalan...

Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, žestoko je odgovorio na prozivke Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru Crvene zvezde, koji ga je spomenuo u jednom intervjuu.

Terzić je govoreći za Telegraf istakao da je Tomislav Karadžić glavni krivac za dominaciju Partizana u periodu do 2008. do 2013. godine.

- Tomislav Karadžić jeste partizanovac i on je došao u fotelju Fudbalskog saveza Srbije iz fotelje predsednika Fudbalskog kluba Partizan. Ali ja iskreno kažem, nisam očekivao da će on toliko baš da zabrazdi. Tole kao čovek voli samo sebe. On nikog drugog ne voli, samo sebe voli i samo gleda svoj interes. I mislio sam da će, gledajući svoj interes, da bude tu neutralan. Da će biti predsednik i Zvezdi i Partizanu. Međutim, politička struktura unutar države je bila tada jako naklonjena Partizanu. I Tole Karadžić se sa tim ljudima družio privatno. I pod uticajem svega toga oni su zloupotrebljavali sudijsku organizaciju, zloupotrebljavali su i ceo Fudbalski savez. Mislim, te neke utakmice koje su se konkretno dešavale… - rekao je između ostalog Terzić.

Tomislav Karadžić mu je kratko odgovorio.

- Ko o čemu, Zvezdan Terzić o poštenju. Ja sam mislio da će Zvezdan Terzić da postane normalan kad je aboliran za pljačke i kad su zastarili svi slučajevi protiv njega. Očigledno da nije. Mora da mu ne ide u Zvezdi kad se setio mene. Ja mu dođem kao alibi za sve. On je kontaminirao fudbal u poslednjih 30 godina - izjavio je Tomislav Karadžić za Max bet sport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.06.2024.]




Video dana

Viljuškarista se pravi važan

Anketa

Da li ste zadovoljni igrom Srbije protiv Engleske?

Rezultati