Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 06. 2024. 10:06 0

Hari Kejn poslao upozorenje pred meč sa Srbijom

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske i napadač Bajerna Hari Kejn izjavio je da je poraz od Islanda bio momenat za buđenje njegovog tima.

Optimizam i dalje vlada u redovima Engleske, ali i u samoj zemlji povodom početka Evropskog prvenstva uprkos slaboj formi u kojoj se nalaze u poslednje vreme. Tek jedan trijumf u pet prethodnih mečeva za ekipu Gereta Sautgejta svakako nije ohrabrujući učinak, ali Englezi i dalje važe za jednog od favorita na turniru.

Poraz od Islanda bio je šokantan, ali kapiten Hari Kejn zna šta bi trebalo da se popravi pred otvaranje Evropskog prvenstva sa Srbijom.

- Ovo bi mogao da bude lep poziv na buđenje kako bismo svi shvatili da neće biti lako kao što ljudi misle. Dosta je posla pred nama. Nekada ti ovakva buđenja budu neophodna. Postoje polja na kojima moramo da napredujemo, posebno u našem presingu. Utakmice u grupi će biti slične onoj koju smo odigrali sa Islandom. Moramo bolje da se branimo, posebno kod dugih lopti i sa loptom u nogama moramo biti strpljiviji - konstatovao je Kejn.

Meč između Engleske i Srbije na programu je u nedelju od 21 sat u Gelzenkirhenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati