Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 06. 2024. 19:15 0

Bivšeg fudbalera Zvezde opljačkali, suprugu hteli da pregaze kolima

Kristijano Pičini, bivši fudbaler Crvene zvezde, otišli su na Ibicu na letovanje, ali je vreme provedeno u "raju na zemlji" umesto užitka prošli u znaku horora.

Kako je otkrio Pičini, desni bek koji trenutno igra za Sampdoriju nalazio se sa suprugom na ovom španskom ostrvu kada su ih, navodno, dvojica Italijana napali:

- Pozdrav svima, pišem vam da bih sprečio ovakve događaje i da se nekom drugom ne bi dogodilo ovo što se dogodilo meni. Šetao sam Marinom di Botafoč, pred jednim hotelom, kada sam napadnut od strane dva čoveka, Italijana, po naglasku bih rekao da su iz Napulja. 

- Napali su me sa leđa, ukrali mi sat. Uspeo sam brzom reakcijom da stignem jednog lopova koji se peo na motor. Njegov "prijatelj" je pokušao da pregazi moju ženu, a potom i mene kako bih ga pustio. Nervira me to što je ostrvo, koje smatram svojom kućom, prepuno ovakvog ološa, koji rade stvari bez kontrole i skrupula u svim okolnostima, bez razmišljanja o tome da li su deca tu ili ne, da ne spominjem svedoke koji su videli sve a nisu ni probali da pomognu - napisao je Pičini. 

Italijan je za Zvezdu igrao šest meseci, od januara do jula 2022. godine, i za to vreme je na 14 nastupa bez gola i asistencije.

Potom je otišao u Nemačku i Magdeburg, a potom Sampdoriju u Seriji B. Veliki deo karijere proveo je u Španiji gde je igrao za Betis i Valensiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati