Fudbal

Direktno.rs

24. 05. 2024. 16:04 2

Zvezda ostala bez kapitena: Dragović odlazi

Aleksandar Dragović, aktuelni kapiten Crvene zvezde će se sutra na utakmici protiv Čukaričkog (19 časova) oprostiti od voljenog kluba. Tu odluku je danas na prijateljskom sastanku saopštio upravi kluba.

Crvena zvezda od danas mora da traži novog štopera! Postojala je ideja da se ugovor sa kapitenom Aleksandrom Dragovićem produži, pregovori su trajali u poslednjih mesec dana, ali je bivši kapiten crveno-belih odlučio da napusti Beograd kao slobodan igrač.

On je odluku o odlasku iz Crvene zvezde saopštio da čelnicima kluba na prijateljskom sastanku i otkrio da će u narednom periodu igrati za matičnu Austiju iz Beča.

- Hvala Crvenoj zvezdi na izuzetnoj ponudi i na svemu što mi je dala. Veoma mi je teško, ali doneo sam odluku u dogovoru sa porodicom da se vratim u Austriju - poručio je Dragović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati