Fudbal

M. Z.

24. 05. 2024. 14:08 0

GOTOVO JE Ćavi dobio OTKAZ u Barseloni!

Barselona je ovog petka zvanično potvrdila da Ćavi Ernandez više nije trener ovog kluba i da je dobio otkaz.

Saga oko Ćavija konačno se završava nakon što su se odluke oko njegove sudbine nekoliko puta menjale prethodnih meseci.

Prvo je Ćavi sam početkom godine poručio da napušta Barselonu na leto, a potom je nedavno objavljeno da se predomislio nakon razgovora sa čelnicima kluba i da je odlučio da ostane.

Međutim, sapunica se tada nastavila. Đoan Laporta je zamerio Ćaviju pojedine izjave u javnosti, te je odlučeno da je ipak najbolje da španski stručnjak napusti Blaugranu.

Tako je Barselona saopštila da je mladi španski stručnjak dobio otkaz i da neće biti trener katalonskog tima u narednoj sezoni.

Ćavi će voditi Barselonu još za vikend u poslednjem kolu La Lige na gostovanju protiv Sevilje, te će time njegov trenerski angažman u ovom klubu biti okončan.

- Predsednik Đoan Laporta informisao je Ćavija da neće biti trener Barselone naredne sezone. Njegova poslednja utakmica na klupi Barselone biće u nedjelju na gostovanju protiv Sevilje. Klub želi da se zahvali Ćaviju na trenerskom poslu i želimo mu svu sreću sveta - poručili su sa "Nou Kampa".

Takođe, očekuje se da će uskoro biti ozvaničen dolazak novog trenera, a u pitanju je nemački stručnjak Hansi Flik.

Čelnici katalonskog giganta već su sve dogovorili sa Flikom, te će nekadašnji trener Bajerna i bivši nemački selektor potpisati dvogodišnji ugovor sa Barsom.

Flik je navodno imao ponude Mančester junajteda i Čelsija, ali je Barselona bila njegov prvi izbor. Čekao je Katalonce i pristao na mnogo nižu platu jer ima veliku želju da se okuša kao trener Blaugrane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati