Fudbal

[ Izvor: maxbetsport.rs/Mirko Marković ]

17. 04. 2024. 12:43 0

Zvezda dovela prvo pojačanje za novu sezonu

Nema mnogo vremena između dve sezone da se sklopi tim. Pauza je kratka, samo soko tri nedelje, a sportski sektor Crvene zvezde uveliko radi na dovođenju novih igrača.

Pre sedam dana MaxBet Sport je prvi najavio da je bivši igrač dobio zvaničnu ponudu, sa uslovima ugovora, da se vrati na stadion “Rajko Mitić”. A kako saznaje MaxBet Sport posao je završen na obostrano zadovoljstvo i Luka Ilić je prvo letnje pojačanje za šampiona Srbije. Svi detalji su precizirani, pa sledi potpisivanje ugovora do juna 2028. godine i zvanična promocija u crveno-belom dresu.

Talentovani vezista je, kao produkt škole crveno-belih, zajedno sa mlađim brtom Ivanom otišao iz kluba u junu 2018. godine. Mančester Siti je momke iz Niša, platio 5,5 miliona evra! Luka je išao na pozajmice u Bredu i Tvente, a zatim Trou i od septembra 2022. godine je nastupao za TSC. U Bačkoj Topoli je briljirao i bio je jedan od najzaslužnijih za osvojeno drugo mesto.

Posle isteka pozajmice ponovo je otišao u Trou, gde je upisao 16 utakmica na kojima je postigao šest golova i tri asistencije. U februaru je odbio da produži ugovor, pa je sklonjen iz ekipe i kao slobodan igrač se vraća u Crvenu zvezdu, koja je dobila trku sa konkurentima iz Francuske i Italije. Od momka, rođenog 1999. godine se očekuje da u voljenom dresu pokaže ekstra potencijal i zatim ponovo karijeru nastavi u Evropi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati