Fudbal

Direktno.rs

16. 04. 2024. 11:40 0

Neobična odluka Anćelotija: U Mančester vodi igrača koji nema pravo igranja u Ligi šampiona

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti napravio je poprilično neobičan potez pred put u Mančester na revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Sitija. S ekipom vodi i igrača koji nema pravo nastupa.

Portorikanac Džeremi de Leon putovaće s prvim timom Real Madrida - ovu odluku je doneo Anćeloti. Razlog je sasvim jednostavan i Italijan je pokazao da razmišlja apsolutno o svemu.

- Karlo Anćeloti je odlučio da povede Džeremija de Leona u Mančester kako bi osetio iskustvo jedne utakmice Lige šampiona. On trenutno ne može da igra jer nije registrovan - navodi Relevo.

Talentovani 20-godišnji fudbaler trenutno je član Kastilje, odnosno mladog tima Real Madrida, koji se takmiči u trećem rangu španskog fudbala. U Real je stigao ovog januara iz ekipe Kasteljona. Igra na poziciji krilnog napadača i velika je nada portorikanskog fudbala. Interesantno je svakako da De Leon nije ni u prvom planu u Kastilji. Od dolaska uglavnom sedi na klupi i skupio je nešto više od 70 minuta fudbala bez ikakvog učinka.

Ipak, često je trenirao s prvim timom. Anćeloti očigledno nešto vidi u njemu, te je odlučio da ga povede s ostatkom tima kako bi osetio čari jedne utakmice na velikoj sceni. U narednoj sezoni bi mladi fudbaler možda mogao dobiti i šansu kod Italijana. Očigledno mu je iz nekog razloga privukao pažnju i neće biti iznenađenje ako ga vidimo u sastavu na nekoj od utakmica.

De Leon je ugovorom za Real Madrid vezan do juna 2027. godine. Sama činjenica da ima kraljevski klub u CV-u doneće mu dosta u budućnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati