Fudbal

[ Izvor: sportsport.ba ]

16. 04. 2024. 13:23 0

Umoran od noći, slomljen od života, hoće na Mundijal

Nekadašnja zvezda engleskog fudbala Dele Ali (28) cilja nastup s reprezentacijom Engleske na Svetskom prvenstvu 2026. Iako je daleko od stare slave i kvaliteta kojeg je imao dok je nastupao za Totenhem, vezista Evertona Dele Ali uveren je kako još može napraviti velike stvari.

Cilj posrnule zvezde je odlazak na Svetsko prvenstvo 2026. s reprezentacijom Engleske. Svestan je da je to veliki izazov za njega jer je već godinama zbog stila života daleko od prave forme.

Sada je međutim spreman za povratak. Želi dokazati ljudima da još vredi.

- Na mom telefonu svaki dan zvoni alarm u 11 sati - na podsetniku piše Svetsko prvenstvo 2026. Znam da će ljudi reći kako nisam igrao više od godinu dana, ali to je moj cilj. Znam svoje kvalitete - rekao je Dele za Skaj Sport i navodi:

Poslednji nastup fudbaler Evertona imao je u dresu Bešiktaša u februaru 2023. Trenutno se oporavlja od povrede kuka, ali i drugih životnih stvari koje su ga slomile kao fudbalera u proteklim godinama, kada je potpuno izgubio tlo pod nogama.

- Težak je period iza mene, ali sad uživam u procesu oporavka. Vidim svetlo na kraju tunela nakon svih povreda. Morao sam biti strpljiv, imao osam dug period s povredama, dosta uspona i padova. Sve mi je ovo pomoglo da sazrim kao osoba. Bolovi od povreda su nešto s čim ću se znati nositi kada se vratim na teren - rekao je Ali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati