Fudbal

Direktno.rs

15. 04. 2024. 10:29 0

Navijači Hajduka: Perišiću, beži iz Splita...

Godinama su navijači Hajduka čekali dolazak Ivan Perišića i kada su ga konačno dočekali ne mogu da uživaju u trenucima koje su željno iščekivali. Pesimizam je ogroman i dosta je onih koji se mire sa njegovim odlaskom već na leto.

Pet poraza u nizu je doživeo Hajduk. Poslednji u nedelju protiv Osijeka. Nešto slično se Splićanima nije desilo još od 1980. godine. Ne čudi zašto su brojni navijači razočarani. Poljud je protiv Osijeka bio prazan. Gosti su odneli zaslužen i vrijedan trijumf sa 2:1, a pristalicama poraženih domaćina su počele da se po glavi vrte crne misli što su pokazali komentarima na Fejsbuku.

Dosta je navijača Hajduka koji već slute odlazak Perišića na kraju sezone koji je protiv Osijeka imao najveću minutažu od povratka pošto je na terenu proveo pola sata. Posle novog poraza među određenim navijačima Belih je zavladao pesimizam i skeptični su da li će Perišić i naredne sezone igrati za Hajduk nakon svega šta se dešava.

- Perišiću, vreme je... da odeš u neki klub koji te zaslužuje"; "Perišiću, ako iduće sezone ne budeš igrao u Hajduku, ja te u potpunosti razumem i ništa ti neću zameriti". "Perišić nema šanse da ostane nakon svega što se dogodilo. A kakvu smo priliku imali" - neki su od komentara navijača Hajduka.

Legendarni Vatreni je u Hajduk stigao zimus nakon godina čekanja. Imali su Splićani sve preduslova za bajnu jesen, ali se desilo suprotno i sezonu će završiti bez trofeja. Perišić u Hajduku ima mesečnu platu od 1 evra i sa te strane ne predstavlja trošak za Splićane. Do kraja sezone boravi na pozajmici iz Totenhema, posle čega će biti vezan jednu godinu za Bele.

U ugovoru postoji i otkupna klauzula prema kojoj Perišić u oba naredna prelazna roka može otići iz Hajduka, dok ga sleduju bonusi u slučaju plasmana u grupnu fazu nekog od UEFA takmičenja.

Hajduk u narednom periodu treba da dobije novog predsednika nakon smene Lukše Jakobušića, tražiće se i novi trener, a definitivno će biti i promena u igračkom kadru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati