Fudbal

Direktno.rs

13. 04. 2024. 21:24 0

Projektil Čuamenija "zaledio" Rajkovića

Fudbaleri Real Madrida savladali su Majorku kao gosti sa 1:0 u meču 31. kola španske La Lige.

Trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti promešao je karte na ovom meču i odmarao je nekolicinu nosilaca igre pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, ali trijumf nije izostao.

Za ekipu Majorke su od prvog mintua u timu bili srpski čuvar mreže Predrag Rajković i njegov sunarodnik u srcu odbrane Matija Nastasić, dok je šansu sa klupe dobio Nemanja Radonjić.

Sasvim dobro je finalista Kupa kralja parirao lideru na tabeli u prvom poluvremenu, a Railjo na isteku pola časa mogao Majorki da donese vođstvo, dok je prečku Rajkovićevog gola uzdrmao Belingem samo nekoliko minuta kasnije.

Trenutak odluke dogodio se u 48. minutu, kada je vezista Madriđana Oreljan Čuameni uputio razoran udarac sa oko 30 metara i ostavio nepomičnog Rajkovića da pogledom isprati kako lopta ulazi u njegovu mrežu.

Sve je moglo da bude rešeno u 61. minutu kada se ofanzivac Reala Brahim Dijaz spetljao u izglednoj prilici, a Rajković paradom sačuvao gol.

Do kraja utakmice domaćin je imao priliku da izjednači preko Dardera, ali je čuvar mreže Reala Lunjin dobro intervenisao i osigurao bodove Madriđanima, koji sada imaju 11 bodova više i utakmicu više u odnosu na drugoplasiranu Barselonu. Majorka je 15. sa 31 bodom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati