Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 04. 2024. 07:00 0

Folirant i tajni preduzetnik: Ibra, šta si to radio?!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je prošlog leta da završi igračku karijeru, ali anegdota u vezi sa njim ne manjka. Jednu od takvih ispričala je nedavno južnoafrička fudbalerka Refilo Džejn (31), koju je Ibra upoznao dok su oboje igrali za Milan.

Iako su nastupali za odvojene ekipe, često su se fudbaleri i fudbalerke Milana sretali na treninzima, a nije iznenađenje što su manje poznate igračice uvek želele da dobiju po koji savet od Ibrahimovića, jednog od najboljih igrača 21. veka.

Tako je Džejn otkrila da je Zlatan često dolazio na trening fudbalerki i davao im energetske čokoladice, koje pomažu da telo brže obnovi snagu posle napora, ali bi se potom pojavljivao i tražio novac za to. Najsmešnije od svega je što su u pitanju čokoladice koje je Šveđanin dobijao besplatno i pokušavao da zaradi "dodatni dinar" od njih.

- Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek navraćao na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku - pričala je Džejn i potom je dodala:

- Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu.

U međuvremenu, Zlatan Ibrahimović se oprostio od fudbala i preuzeo je ulogu savetnika vlasnika Milana, tako da je već znao da kaže i koji fudbaleri bi mogli da pomognu "rosonerima" u budućnosti. Između ostalog, savetovao je i Milan da produži ugovor sa Lukom Jovićem, koji periodično igra za klub ove sezone.

Podsetimo, Ibrahimović će zvaničan oproštaj od fudbala imati na meču Srbije i Švedske u Stokholmu početkom juna, što će biti i pripremna utakmica za "orlove" uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati