Fudbal

Direktno.rs

08. 04. 2024. 14:56 5

Ljajić će ovacije Grobara pamtiti dok je živ

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Novi Pazar 2:0 u okviru 29. kola Superlige, a u centru pažnje našao se Adem Ljajić koji se nakon skoro 15 godina vratio u Humsku i scene koje su se sinoć desile pamtiće dok je živ.

Ljajić je još kao omladinac stigao u Partizan iz Novog Pazara i igrao je za omladinske kategorije crno-belih, a za prvi tim debitovao je još 2008. i igrao je skoro dve sezone za Partizan.

Međutim, početkom januara 2010. godine napustio je Partizan i otišao u Fiorentinu, te se po prvi put nakon skoro 15 godina vratio u Humsku. Mnogi su se pitali kako će Ljajić biti dočekan na stadionu Partizana, ali smo videli zaista sjajne scene koje su izmamile osmeh iskusnog fudbalera Novog Pazara.

Grobari su aplauzima dočekali Ljajića i u nekoliko navratak su skandirali njegovo ime. Ljajić je i po završetku meča dobio ovacije, pa će ovaj povratak na stadion Partizana sigurno dugo pamtiti.

Pored Ljajića aplauze je dobio i Sejduba Suma koji je takođe nekada igrao za Partizan, ali i Marko Šćepović. Ipak, jasno je da je Ljajić bio taj koji je dobio najveće ovacije jer navijači Partizana ne zaboravljaju njegove partije u dresu ovog kluba iako je od toga prošlo deceniju i po, ali pokazali su da nikada neće zaboraviti šta je dao tom klubu.

Ljajić se u Novi Pazar vratio u septembru prošle godine nakon što je napustio turski Karagumruk, najbolji je fudbaler ekipe iz rodnog grada i često se pominje kao pojačanje Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati