Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2024. 12:05 0

"Imalo bi smisla": Dinamo zove Modrića da se vrati (FOTO)

Verovatno ste čuli za domaći film "Artiljero" u kojem navijači Crvene zvezde rade sve kako bi na "Marakanu" vratili legendarnog kapitena Nemanju Vidića iz Mančester junajteda, ali na kraju u tome ne uspeju.

Zagrebački Dinamo želi da nadmaši film i u stvarnosti vrati Luku Modrića, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Real Madridom.

Nedavno se pojavila informacija da 38-godišnji osvajač Zlatne lopte 2018. godine ne želi da ide iz Reala i da će, u slučaju da ne produži ugovor sa kraljevskim klubom, završiti karijeru - ali Dinamo iz Zagreba ima drugačiji plan.

Igraju "modri" na emocije najvećeg hrvatskog sportiste svih vremena koji je karijeru započeo na "Maksimiru" i nadaju se da će ispuniti obećanje dato posle odlaska u Totenhem 2008. godine da će se jednog dana vratiti u Zagreb.

Novi predsednik Dinama Velimir Zajec nedavno se susreo sa Modrićem i izjavio da je njihov razlog imao smisla, tako je pokrenuo istoimenu kampanju za vraćanje kapitena reprezentacije Hrvatske.

Dinamo je ove subote otkupio drugu stranicu ugledne španske "Marke" i na nju "nalepio" Modrićev dres Dinama sa brojem 10 kao poseban oglas uz poruku: "Imalo bi smisla" na hrvatskom i "Tiene Todo El Sentido Del Mundo" na španskom jeziku.

Na potezu je Luka Modrić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati