Fudbal

Direktno.rs

01. 04. 2024. 10:46 0

Manekenka ulovila novu zvezdu Reala (FOTO)

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu bez dileme je brazilski napadač Endrik koji ima samo 17 godina, a poslednjih dana je u centru zbivanja zbog pogodaka koje je postigao. Endrika ćemo od leta gledati u dresu Real Madrida, koji je odavno osigurao njegov dolazak iz Palmeirasa, gde je tinejdžer pisao istoriju i u ranom dobu karijere pokazivao zavidne fudbalske veštine.

Nedavno je postigao prvenac za Brazil na legendarnom Vembliju protiv Engleske, potom je ušao na poluvremenu meča protiv Španije u Madridu na svom budućem stadionu "Santijago Bernabeu" i ponovo pogodio, a sinoć je isto uradio i za Palmeiras.

Odličnim igrama je skrenuo pažnju na sebe, a vrlo važnu ulogu u njegovom životu ima i njegova devojka Gabrijela Miranda. Ovaj 20-godišnja manekenka brazilskog porekla je takođe navijačica Palmeirasa i ne smeta joj što ljubi mlađeg i maloletnog muškarca.

Ona je utakmice Palmeirasa gledala i pre nego je brazilski klub doveo Endrika. Sada će zajedno otputovati u Madrid gde će on igrati za Real i naravno nastaviti da gradi veliku karijeru, nadajući se samo kako će ga povrede zaobići.

Ono što retki znaju jeste da je veza mladog, sada već slavnog para započela opkladom.

- Kada sam prvi put videla Endrika, nisam ni znala da je on fudbaler. Bila sam u tržnom entru i sedela sama, pogledala sam ga i pomislila 'kako divan čovek'. Ima zavodljiv pogled i karakter, videla sam da je on čovek mog života i moje budućnosti. Onda sam otkrila da je on igrač Palmeirasa - objasnila je u sesiji pitanja i odgovora na svom Instagram nalogu.

Njih dvoje su zajedno večerali dok su gledali fudbalsku utakmicu. I, iako se već činilo da stvari idu dobro, Miranda se kockala rekavši mu da će, ako Kuiaba pobedi Botafogo, početi da izlazi sa njim.

- Kuiabá je pobedila. Zahvaljujući Kuiabi, zajedno smo - dodala je.

Na svom Instagram nalogu već ima više od pola miliona pratilaca. Njene publikacije prikazuju se manekenske fotografije, kao i one improvizovane s njenih putovanja s budućim napadačem Real Madrida.

Ne nedostaje ni onih fotografija u dresu Palmeirasa, ali manekenka će za koji mesec promeniti navijački dres i gledaćemo je često na stadionu Reala u belom dresu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]

Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati