Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 03. 2024. 22:46 1

Blekijevo veče za zaborav, Leao heroj Milana

Fudbaleri Milana savladali su u Firenci ekipu Fiorentine rezultatom 2:1 u okviru 30. kola italijanske Serije A.

"Rosoneri" su ove subote uveče ostvarili značajnu pobedu kojom su se dodatno udaljili od Juventusa nakon poraza ekipe iz Torina od Lacija. Gosti su na Artemio Frankiju imali terensku inicijativu od samog početka meča, te prvi i pripretili kada je posle udarca Čukvuezea morao da reaguje Teraćano.

Nisu prošla ni čitava dva minuta u nastavku meča kada je Leao atraktivno petom poslao loptu ka Rubenu Loftusu Čiku, a Englez je uz malo sreće zbog proklizavanja Nikole Milenkovića uspeo da zatrese mrežu "ljubičastih".

Domaćin je uspeo da izjednači već u 50. minutu kada je Beltran spustio loptu do Alfreda Dankana koji je sa ivice kaznenog prostora lepo gađao i pogodio suprotni ugao gola Menjona.

Usledio je ekspresan odgovor Milana tri minuta nakon primljenog gola, Rejnders je poslao odličniu loptu ka Rafi Leau koji je utekao Milenkoviću posle neuspešne ofsajd zamke, Portugalac je zaobišao golmana i doveo svoj tim do novog vođstva.

Šansu da upiše minute u Firenci dobio je i Luka Jović koji je zamenio Olivijea Žirua u 82. minutu, nije uspeo da ostvari konkretan učinak, ali bio je deo pobedničke ekipe.

Milan se ovom pobedom učvrstio na drugoj poziciji na tabeli Serije A sa 65 bodova, dok je Fiorentina 10. sa 43.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati