Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 03. 2024. 19:46 5

Posle 12 dana sudija prijavio Duljaja

Čak 12 dana od incidenata na meču Partizan - Napredak (0:1), sudija Nikola Radaković prijavio je Igora Duljaja. Šef struke Partizana biće, verovatno, novčano kažnjen zbog uvreda i teških reči upućenih glavnom arbitru tokom i posle utakmice 26. kola šampionata Srbije.

Posle dužeg "razmišljanja" mladi novosadski arbitar presavio je tabak i detaljno objasnio događaje iz Humske, pogotovo po okončanju burnog duela. Svašta se čulo tokom i posle susreta fudbalera Partizana i Napretka. Sudije su, zajedno sa delegatom Zvonkom Jevremovićem, duže vreme napuštale teren.

Kako je istaknuto u zapisu Nikole Radakovića, trener Partizana više puta se uz uvrede obraćao njemu i kolegama. Na sreću, zahvaljujući prisebnosti aktera, izbegnut je fizički kontakt šefa struke crno-belih sa glavnim sudijom. U finišu utakmice, isključen je i Marko Jovanović, asistent u stručnom štabu Partizana.

Mladi trener uputio je sudiji uvrede i pogrdne reči. Imaće i otežavajuću okolnost - nije bio prijavljen u zvaničnom protokolu, niti prisutan na predviđenom mestu prilikom kontrole upisanih lica uoči meča. Lošim je ocenjeno i ponašanje ostalih ljudi na klupi Partizana.

Da nevolja bude veća, zakazalo je i obezbeđenje po okončanju meča. Napuštanje terena dugo je trajalo, sudije su se potom našle i na meti navijača.

Utakmica u Humskoj trebalo bi uskoro da dobije epilog i pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati