Fudbal

Direktno.rs

26. 03. 2024. 23:35 0

Sve je poznato: Poljska poslednji učesnik EP!

Rešene su sve dileme, Poljska je poslednja učesnica Evropskog prvenstva, budući da je preskočila baraž i igraće na Euru u grupi D sa Francuskom, Austrijom i Holandijom!

Poljaci su u Kardifu, u poslednjoj utakmici baraža posle penal-serije bili bolja od domaćeg Velsa - 5:4, pošto posle 120 minuta nije bilo golova.

Veoma tvrdo prvo poluvreme su u Kardifu odigrala dva tima koja su prilično izjednačena po kvalitetu.

Vodila se velika bitka na sredini terena, nije bilo lopti za napadače, pa ni šansi za gol, a prvo i jedino uzbuđenje viđeno je u prvom minutu nadoknade vremena, kada je Benu Dejvisu poništen pogodak, nakon intervencije iz VAR sobe. Defanzivac Totenhema je mrežu zatresao posle prekida.

Važnost ovog susreta je još više došla do izražaja u drugom poluvremenu, ekipe su bile previše oprezne, pa se u produžetke otišlo bez ikakvog uzbuđenja na terenu.

Poljaci su u produžecima sve više stezali obruč ispred kaznenog prostora Velšana, ali i dalje nisu pronalazili put do mreže. I ne samo to, nego su utakmicu završili bez ijednog šuta u okvir gola za 120 minuta igre!

Velšani su uspeli da se odbrane i da se izbore za ulazak u penal-seriju. Kulminacija drame u Kardifu!

A u penal seriji junak je bio poljski golman Vojšeh Ščensni, koji je u petoj seriji odbranio udarac Džejmsa, pa je Poljska sa 5:4 eliminsala Vels i otišla na Euro!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati