Fudbal

Direktno.rs

26. 03. 2024. 15:13 1

Gost iznenađenja: Član zlatne generacije posetio crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde treniraju tokom reprezentativne pauze i spremaju se za nastavak šampionata, a za vikend ih čeka gostovanje Javoru u Ivanjici, koje je u prošlosti umelo da bude nezgodno za crveno-bele.

Igrači trenera Vladana Milojevića imali su ovog utorka i gosta iznenađenja na treningu, pošto se tu pojavio Ilija Najdoski, član legendarne zlatne generacije Zvezdinih fudbalera iz Barija 1991. godine, koji su osvojili titulu prvaka Evrope, a potom i prvaka sveta u Tokiju iste godine.

Najdoski je bio jedan od najvoljenijih fudbalera u generaciji od strane navijača, jer je bio najpožrtvovaniji, igrač koji bi stavljao glavu tamo gde mnogi ne bi nogu, a to je nešto što se posebno ceni kod navijača.

"Ilija Gromovnik", kako su ga navijači na Marakani zvali, proslavio je ovog utorka 60. rođendan. On je u dresu Zvezde odigrao 162 utakmice i postigao je osam golova. Pored evropske i svetske titule osvojio je tri šampionske titule i jedan Kup.

Najdoski je na treningu proćaskao sa trenerom Vladanom Milojevićem, kao i sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, a sudeći prema fotografijama, doneo je lepo raspoloženje na Marakanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati