Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 03. 2024. 14:36 2

Glavobolja za Duljaja: Saldanju čeka duga pauza

Mateus Saldanja je ove sezone uz Aleksandra Jovanovića verovatno i najbolji fudbaler Partizana, međutim Brazilac je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice protiv Napretka i Mladosti.

"Crno-beli" su u pomenutim mečevima osvojili ukupno samo jedan bod, a prema poslednjim najavama Igor Duljaj još neko vreme neće moći da računa na Brazilca.

Naime, Instagram strankica pbg.news prenela je informaciju da će Saldanja pauzirati još najmanje mesec dana zbog povrede butine. Isti izvor navodi da je u Beograd stigao stručnjak iz Brazila koji će raditi sa napadačem po specijalnom programu, te da je se radi o obimnoj povredi zadnje lože od tri centimetra na zadnjoj strani butine.

Saldanja je ove sezone na 28 nastupa postigao 17 golova, posebno je bio vredan njegov gol na nedavno odigranom Večitom derbiju protiv Crvene zvezde kada je igrao uprkos povredi.

Partizan je u poslednje dve utamice uspeo da prepusti lidersku poziciju u Super ligi Srbije i sada ima četiri boda zaostatka u odnosu na Zvezdu.

Bez Mateusa Saldanje u narednih mesec dana, povratak na vrh predstavljaće još teži izazov za fudbalere Partizana...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati