Fudbal

Direktno.rs

20. 03. 2024. 13:46 1

Koroman igrao revijalni meč u Moskvi, bolje dočekan od ljudi iz FSS

Fudbaleri Rusije će u četvrtak dočekati Srbiju u prijateljskom meču, što će biti prva provera za "orlove" pred Evropsko prvenstvo, a dok navijači čekaju taj duel - odigran je još jedan meč Rusije i Srbije, onaj revijalni, koji je završen nerešenim rezultatom - 4:4, a na kome su učešće uzeli Ognjen Koroman, bivši reprezentativac naše zemlje i nekadašnji kapiten Crvene zvezde, kao i Radoslav Batak, bivši igrač i trener Vojvodine.

Fudbalski savez Rusije je prepoznao trag koji su ostavili srpski igrači u ovoj zemlji, pa je odlučio da im ukaže čast i pozove ih na samu utakmicu, koja se igra u Moskvi u četvrtak od 18 časova.

Tim povodom je u Moskvi i Ognjen Koroman, koji je sa velikim uspehom nosio dres moskovskog Dinama, a koji je ove srede odigrao i revijalni meč za Srbiju protiv Rusije. Pored bivšeg kapitena Crvene zvezde, učešće na ovom meču uzeće i Radoslav Batak, koji je nekada takođe nosio dres Dinama iz Moskve.

A tu su bili i ruski glumci, biznismeni...

Koroman je, inače, ostavio veliki trag u Dinamu, ali i u ruskom fudbalu, budući da je jedan od najboljih stranih fudbalera u ovom klubu. A na samom meču je dobio velike ovacije i aplauze od strane ruskih navijača.

A upravo će u sredu Koroman zajedno sa Radoslavom Batakom biti specijalni gosti na Crvenom trgu, gde će biti organizovano druženje sa navijačima Dinama, koji su inače u prijateljskim odnosima sa pristalicama OFK Beograda. Odatle će se produžiti na utakmicu između Rusije i Srbije.

Koromana je na prijateljsku utakmicu između Rusije i Srbije pozvao Fudbalski savez Rusije, bivši reprezentativac Srbije se, kako kaže, rado odazvao pozivu, pa će u četvrtak iz svečane lože bodriti "orlove".

Opšti je utisak da je bivši kapiten Crvene zvezde sa većim respektom dočekan u Rusiji nego sami funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije, što i ne čudi, jer, ponavljamo, navijači u ovoj zemlji se sećaju odličnih partija Koromana, ne samo u dresu Dinama, već i dok je igrao za Krila Sovjetov, ali i Terek.

- Upoznao sam Fudbalski savez Rusije sa stanjem fudbala u Srbiji i kroz razgovor sa vodećim ljudima Saveza sam osetio da pružaju punu podršku Vidiću da bude predsednik FSS - rekao je kratko Ognjen Koroman za Direktno.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati