Fudbal

Direktno.rs

18. 03. 2024. 20:57 0

Hrvat i zvanično seo na klupu Lacija

Hrvatski stručnjak Igor Tudor zvanično je predstavljen kao novi trener Lacija, sa kojim je potpisao ugovor na godinu i po dana.

Tudor je na mestu šefa stručnog štaba rimskog kluba zamenio Mauricija Sarija, koji je tokom prošle nedelje napustio "Olimpiko" usled loših rezultata.

Lacio je tokom poslednja četiri meča pod Sarijem zabeležio isto toliko poraza, a onaj od Bajerna u Minhenu (3:0) je označio i njegovu eliminaciju iz Lige šampiona.

Nebesko-plavi trenutno zauzimaju tek devetu poziciju u Seriji A, sa 11 bodova manje od četvrtoplasirane Bolonje i četiri manje od šestoplasirane Atalante.

Tokom trenerske karijere Tudor je predvodio PAOK, Galatasaraj, Udineze, Veronu, Hajduk iz Splita i Marsej, a debi u Laciju imaće u meču sa njegovim nekadašnjim klubom iz igračkih dana - Juventusom.

Rimljani će sa "starom damom" najpre snage odmeriti u ligaškom meču 30. marta na "Olimpiku", a tri dana kasnije i u utakmici Kupa koja će biti odigrana u Torinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati