Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 03. 2024. 22:56 2

Žestoka svađa Savićevića i bivšeg igrača Partizana (VIDEO)

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dejan Savićević imao je burno gostovanje na jednoj crnogorskoj televiziji, gde je imao mini "sukob" sa bivšim igračem Partizana, Dejanom Petkovićem Džajom sa kojim je i prethodnih godina umeo da "zarati" pred kamerama.

To je bio slučaj i ovog puta, pošto je Peković često umeo da kritikuje rad Fudbalskog saveza Crne Gore i dešavanja u tamošnjem fudbalu, što se naravno Savićeviću nije nimalo dopadalo.

I jedan i drugi su dovodili u pitanje kredibilitet onog koji je bio sa druge strane, a sve se zakuvalo onog momenta kada je Savićević spomenuo Mojaša Radonjića koji je bio selektor mladog tima Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

- A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gde je Mojaš igrao? - rekao je Savićević, na šta je ovaj odgovorio:

- Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost... - što je dodatno iznerviralo Savićevića.

- Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao - rekao je Savićević.

- Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vredim više. To su milionski ugovori - jasan je bio Džaja.

- Milionski ugovori? Ne verujem baš - rekao je Savićević, a onda je sve "eksplodiralo".

- Je l' ti znaš? Ja znam 100 puta bolje sve od tebe u Savezu - rekao je Savićević, a Džaja je tada besno reagovao.

- Ti pojma nemaš za te stvari otkad... - dobacivao je Petković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati