Fudbal

11. 03. 2024. 12:14 11

"Partizan se žali? Pa, glasali su za Džajića" (FOTO)

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost imao poruku za crno-bele posle 172. večitog derbija.

Mnogo bure izazvao je 172. večiti derbi, oba kluba su se žalila na suđenje. Prvi je to učinio Partizan, nešto kasnije i Crvena zvezda. A sve su usmerili ka glavnom arbitru, debitantu u okršajima beogradskih rivala, Kragujevčaninu Pavlu Iliću.

Reagovao je i Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji se oglasio na svom profilu na X mreži.

- Ne znam zašto se Partizan žali na suđenje!!! Da je Partizan imao želju da se srpski fudbal promeni na bolje, podržali bi prošle godine Nemanju Vidića. Glasali su za Dragana Džajića i sada ubiraju plodove svog izbora - naglasio je Poledica.

Podsetimo, 14. marta prošle godine na Izbornoj skupštini FSS za predsednika krovne organizacije srpskog fudbala izabran je Dragan Džajić.

Neposredno, pre glasanja Nemanja Vidić je povukao kandidaturu, a od ukupno 85 delegata, skupštini u Kući fudbala u Staroj Pazovi je prisustvovalo njih 79, na javnom glasanju 78 je podržalo Džajića. Sednicu je pre glasanja napustio Mirko Poledica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati