Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

08. 03. 2024. 16:24 3

Da li Terzić i dalje misli da je Zvezda iznad Dinama?

Dinamo iz Zagreba je na 90 minuta od četvrtfinala Lige konferencija. "Modri" su u prvom meču osmine finala savladali PAOK sa 2:0, Bruno Petković je blistao sa dva gola, a iznad svega, igra je bila na visokom nivou. Sa druge strane, srpski klubovi su odavno završili evropsku epizodu, šampion naše zemlje Crvena zvezda se u decembru oprostila od igranja na inostranoj sceni za ovu sezonu, pa se postavlja pitanje misli li i dalje generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić da je Zvezda iznad Dinama?

Upravo je zagrebački Dinamo postizao najbolje rezultate u evropskim takmičenjima od svih klubova bivše SFRJ, ali je Crvena zvezda napravila sjajne rezultate u poslednjih nekoliko godina i možemo reći da su sada crveno-beli na zavidnom nivou, pišu Sportske.net.

Ipak, UEFA koeficijent govori da je Dinamo i dalje bolji tim po rangiranju, a rezultati ove sezone takođe govore u prilog tome.

Možda nije na odmet prisetiti se izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koji je istakao da je Zvezda daleko iznad Dinama.

- Crvena zvezda je ove godina igrala Ligu šampiona, Dinamo Zagreb Ligu konferencija, trećerazredno takmičenje. Dokaz je da je Zvezda daleko iznad Dinama. Voleo bih da to dokaže i reprezentacija Srbije u odnosu na selekciju Hrvatske - rekao je Zvezdan Terzić za Kurir krajem prošle godine.

Razlika u kvalitetu jednog i drugog takmičenja jeste prevelika, ali bi verovatno Terzić ponovo razmislio kada bi samo par meseci kasnije izgovarao ovu rečenicu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati