Fudbal

Direktno.rs

07. 03. 2024. 17:48 0

Majstorija đaka Junajteda u dresu Srbije (VIDEO)

Veliku pažnju izazvala je odluka porodica đaka Arsenala i Mančester junjateda da njihovi sinovi Luis Zečević Džon i Edvard Ibrović Flečer zaigraju za mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a tek će posle fantastičnog gola Ibrovića Flečera na debiju za nacionalni tim.

Nije mogao na lepši način Ibrović Flečer da se predstavi. Pokazao je izuzetnu tehniku kad je finišu utakmice postavio konačnih 5:1 za mlađu kadetsku reprezentaciju Srbije na prijateljskom meču protiv vršnjaka Crne Gore u Podgorici.

Polaznik akademije slavnog Mančester junajteda je "lažnjacima" i rolanjem lopte kao na malom fudbalu stvorio prostor za udarac, a onda i nepogrešivo poslao loptu u mrežu.

Ibrović Flečer je ušao u drugom poluvremenu, a meč u Podgorici je počeo Arsenalov đak Luis Zečević Džon. I on je ostavio odličan utisak.

Selektor Bojan Neziri može da bude prezadovoljan proverom u Podgorici i ubedljivom pobedom. U trijumfu od 5;1 dvostruki strelac bio je Aleksa Damjanović, po jedan pogodak upisali su Damjan Đokanović, Filip Matijašević i Edvard Ibrović Flečer.

Selekciju u kojoj su novajlije iz Engleske dečaci srpskih korena po majci, igraće od jeseni kvalifikacione utakmice u UEFA okvirima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati