Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 03. 2024. 18:31 1

Najbolji srpski sudija ne sudi večiti derbi!

Predstojećeg vikenda očekuje na 172. "večiti derbi" na stadionu "Rajko Mitić", a kao i uvek veliku pažnju javnosti izaziva i to ko će deliti pravdu na istom.

Partizan sa bodom viška dolazi u komšiluk u nadi da će barem zadržati aktuelnu prednost. Očekuje se da poseta bude na nivou evropskih utakmica koje smo gledali na stadionu "Rajko Mitić" ove sezone, ali da li će takvo biti i suđenje?

Arbitri su uvek u centru pažnje uoči derbija, tokom istog i nakon njegovog završetka, ali još uvek nismo dobili potvrdu ko će stajati na centru najvećeg stadiona u Srbiji. Znamo ko neće!

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, za dve utakmice u aktuelnom momentu znamo ko je "zauzet". Duel između IMT i Javora sudiće Milan Mitić, čovek koji je sudio prethodni derbi koji je odigran na stadionu u Humskoj i koji je završen pobedom Partizana od 2:1.

Njemu će pomagati Jovan Grujić, Stefan Vojnić, četvrti sudija je Stefan Đokić. U VAR sobi je Nenad Minaković.

Ni najbolji srpski sudija neće biti delegiran za okršaj Crvene zvezde i Partizana. Srđan Jovanović će voditi meč Napretka i TSC u Kruševcu. Pomagaće mu Milan Mihajlović i Miloš Miškeljin. U VAR sobi biće Dejan Trifković.

Treba podsetiti da Jovanović možda nije bio ni u užem izboru pošto je Crvena zvezda ponovo javno istakla nezadovoljstvo njegovim suđenjem uprkos tome što mu UEFA vrlo često veruje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati