Fudbal

Direktno.rs

29. 02. 2024. 17:22 0

Endiaje: Milojević mi vratio samopouzdanje

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je da igra sa mnogo samopouzdanja i da je tome doprineo rad sa trenerom Vladanom Milojevićem, koji je početkom godine preuzeo ekipu.

- Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj - rekao je Endiaje za sajt Zvezde.

Senegalski napadač je u poslednje dve utakmice postigao dva gola i ukupno ima tri u Superligi.

- Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova.

Zvezda u subotu od 16 časova igra protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, utakmicu 23. kola Superlige Srbije.

- Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na "Marakani" je bila tvrda utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Endiaje.

Posle TSC-a, crveno-beli će u 24. kolu igrati protiv Partizana, a Endiaje je rekao da ekipa ne razmišlja o toj utakmici, već samo o predstojećem duelu u Bačkoj Topoli.

Zvezda je druga na tabeli sa 55 bodova, bodom manje od vodećeg Partizana, a TSC je treći sa 46 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati