Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 02. 2024. 11:49 0

Sumnjivi potezi srpskog fudbalera i golmana (VIDEO)

Posao defanzivnog igrača je da stane ispred lopte, kada protivnik pokuša da šutira. Golmanov posao je da skoči na nju i spreči je da zatrese mrežu. Međutim, izgleda da su na jednom meču priliko jednog napada igrači to zaboravili.

Srpski fudbaler Bojan Matić je u jednom od napada došao do prostora, šutnuo i zatresao mrežu, te je postigao gol za Dečić protiv Mladosti iz Donje Gorice. O ovome smo juče pisali, a sada su usledili komentari po društvenim mrežama.

To je izazvalo veliki gnev navijača, a komentator nije mogao da veruje šta gleda.

- Jao... Poskočio je Ceklić, lopta je prošla ispod njega i završila je u golu. Strelac je Matić. Ovo je... videćemo na ponovljenom snimku, zaista čudno. Evo pogledajte sada. Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovde radi? Zašto? Neverovatno... Ili je upravo to i očekivano? - rekao je komentator u prenosu.

Navijači su ostali zatečeni u momentu, a na društvenim mrežama su se pojavili komentari poput: "Ugasite ligu! Hitno je!".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati