Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2024. 23:13 0

Napoli u Sasuolu brojao do šest, Inter gazi

Fudbaleri Napolija savladali su kao gosti ekipu Sasuola rezultatom 6:1. Dok je Inter pregazio Atalantu sa 4:0.

Igrao se 17. minut kada je srpski reprezentativac Uroš Račić sjajnim udarcem sa oko 25 metara matirao nemoćnog Mereta, što kao da je dodatno motivisalo izabranike Frančeska Kalcone.

Napoli je u razmaku od svega dva minuta u potpunosti preokrenuo rezultat. Prvo je Amir Rahmani poravnao u 29, da bi u 31. mrežu zatresao i Viktor Osimen. Nigerijac je bio precizan i u 41. minutu, pa je Napoli na odmor otišao sa dva gola prednosti.

Gosti nisu stali tu, već su posle nepuna dva minuta igre u drugom poluvremenu postigli novi gol, ponovo u režiji VIktora Osimena. Četiri minuta kasnije, Nigerijac je bio asistent Hviči Kvaracheliji, a Gruzin je i postavio konačan rezultat u 75. minutu meča.

Inter je na svom stadionu deklasirala Atalantu sa 4:0, pa sada na čelu tabele ima 69 bodova, što je 12 više od drugoplasiranog Juventusa. Do kraja je ostalo još 12 kola i s obzirom na ovoliku prednost i na to kako Inter izgleda i igra, prosto je nemoguće da će ovo prosuti.

Tim iz Bergama je ostao na petoj poziciji sa 46 bodova na svom kontu i čeka ga velika borba za plasman u Ligu šampiona. Ovaj susret treba što pre da zaboravi, jer je Inter ove sezone liga za sebe.

Golove za Inter su postigli Darmijan, Lautaro Martinez, Di Marko i Fratezi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati