Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 02. 2024. 23:04 0

Kad je teško, tu je Modrić: Real preživeo Sevilju

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom "Santjago Bernabeu" ekipu Sevilje rezultatom 1:0. Heroj u pobedi Madriđana bio je fenomenalni Luka Modrić koji je postigao jedini gol u 81. minutu.

Još jednom se ove sezone videlo koliko Džud Belingem znači za madridski Real. Samo ovog puta nije donosio bodove, već nije mogao da igra zbog povrede, a kraljevski klub se, sledstveno tome mučio.

A delovalo je da neće biti tako. Već u 10. minutu poveli su domaći preko Lukasa. Ali je gol posle intervencije VAR poništen zbog ofsajda. Imao je Real inicijativu, šuteve, ali ne i velike šanse do poluvremena, pa se na veliki odmor otišlo bez golova.

Očekivano, u drugom delu Sevilja se odlučila da čuva rezultat. A Real nije nalazio prostor da probije bedem protivnika, kojem je komandovao jedan od najvažnijih igrača Reala u ovom veku Serhio Ramos.

Karlo Anćeloti se odlučio u 75. minutu da ubaci Luku Modrića. A hrvatski majstor mu je to vratio šest minuta kasnije. Postigao je sjajni veteran, ispostaviće se jedini gol. Gol vredan tri boda, kojim se kraljevski klub dodatno približava novoj tituli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati