Fudbal

Direktno.rs

24. 02. 2024. 19:05 35

Zvezda: Skloniti Srđana Jovanovića iz srpskog fudbala

Nije dugo trebalo ljudima iz FK Crvena zvezda kako bi se oglasili zbog dešavanja na utakmici između Radnika i Partizana u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su na gostovanju slavili sa 1:2, a detalj o kome se priča jeste onaj pri rezultatu 0:0, kada je sudija najpre dosudio penal, pa onda preinačio odluku.

Svetozar Marković je tom prilikom oborio fudbalera Radnika, glavni sudija je pokazao na belu tačku, ali je nakon reakcije iz VAR sobe pogledao snimak i promenio odluku.

U VAR sobi nalazio se Srđan Jovanović, po mišljenju mnogih, najbolji srpski arbitar, koga već dugo kritikuju iz tabora Zvezde.

Stoga su se iz Ljutice Bogdana obratili saopštenjem, u kom su udarili upravo na Jovanovića, a mi vam sadržinu saopštenja prenosimo u celosti:

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao.

Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana.

Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", piše u saopštenju kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati