Fudbal

[ Izvor: 24sata.hr ]

24. 02. 2024. 08:39 0

E, ovo bi bila BOMBA: Dinamo zove Modrića?!

Na "Maksimiru" već mesecima promovišu priču #imalobismisla, a čelnici Dinama nadaju se da bi se već ovog leta Luka Modrić mogao da se vrati u voljeni klub. I ovih dana je prvi put došlo do direktnog kontakta između Dinama i Luke Modrića! Predsednik "modrih" Mirko Barišić lično je nazvao kapitena Hrvatske i poručio mu da su mu zauvek otvorena vrata hrvatskog šampiona.

Luka Modrić bio je član Dinama od 2000. do 2008. godine (uz pozajmice u Zrinjski i Inter Zaprešić), pa se zaputio u Totenhem. Kasnije je postao najuspešniji fudbaler u istoriji hrvatskog fudbala, dugogodišnji član i kapiten "vatrenih", pa i najbolji fudbaler sveta. Modrić je od 2012. godine član madridskog Reala sa kojim mu ovog leta ističe ugovor.

U Dinamu svim silama žele da vrate Luku "kući", iako Modrić ima ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a. Sve je izvesnije da mu Real više neće produživati ugovor, a Modrić još nije spreman da okači "kopačke o klin". I na "Maksimiru" žele da ga već od leta vide u svojim redovima. Mirko Barišić sve je to telefonskim putem objasnio Modriću, a on je opciju povratka u Dinamo ostavio - otvorenom, piše 24sata.hr!

Sasvim je izvesno da će se pregovori "modrih" i Luke Modrića intenzivirati sledećih nedelja, da će Dinamo još jače krenuti u akciju Modrićevog povratka na "Maksimir". A Modrić se nije tek kurtoazno zahvalio na pozivu Dinama, već ozbiljno razmišlja i o toj opciji. U redovima Zagrepčana su svesni da su ove sezone mnogo grešili, pa na leto žele da se pojačaju - najboljim igračem sveta iz 2018. godine.

Ova priča će sigurno još više zaintrigirati Dinamove navijače. Da, Luka Modrić konačno zna za interes Dinama, sada će sve biti samo na njemu. Zagrepčani ni izbliza ne mogu da mu ponude megalomanske uslove poput Real Madrida ili bogatih Saudijaca, ali mu nude povratak kući.

Podsetimo, Dinamo je prošle godine jedan od svojih terena u "Maksimiru" (kadetsko igralište) nazvao "teren Luke Modrića". A i sam Modrić je na tom terenu već odradio nekoliko treninga sa hrvatskom reprezentacijom.

Da li je zaista realno da se najbolji hrvatski fudbaler svih vremena na leto vrati u Dinamo? Kako sada stvari stoje, sve je moguće...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati