Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2024. 16:43 1

Duljaju preti suspenzija pred večiti derbi

Trener crno-belih ove sezone već dobio tri žuta kartona, naredni bi značio i automatsku suspenziju na jedan meč.

Do 172. večitog derbija broje se dani, svetkovina srpskog fudbala biće održana u subotu, 9. marta od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Pre toga, Crvena zvezda će još igrati protiv Čukaričkog kao domaćin i TSC-a kao gost, ekipu Partizana očekuju dueli sa Radnikom u Surdulici i Železničarom u Humskoj.

Treneri oba tima Vladan Milojević i Igor Duljaj moraće da obrate pažnju i na igrače kojima preti suspenzija zbog žutih kartona. Zanimljivo, pažnju na ponašanje i komunikaciju sa sudijama moraće da obrati i sam Duljaj, kojem takođe preti suspenzija.

Naime, od ove sezone kazne važe i za trenere, koji nemaju pravo da budu na svojoj klupi ukoliko su dobili četiri žuta kartona. Zbog toga, na primer, u prethodnom kolu TSC protiv Radnika u Bačkoj Topoli nije predvodio Žarko Lazetić.

Takva situacija mogla bi da se dogodi i Duljaju, koji ima tri "akumulirana" žuta kartona. Četvrti bi značio i automatsku suspenziju za naredni meč. Konkretno, ukoliko šefu struke crno-belih taj četvrti žuti karton bude pokazan protiv Železničara, on neće imati pravo da sedi na klupi tima u večitom derbiju.

Kad smo već kod crno-belog tabora, suspenziji su najbliža dvojica prvotimaca, golman Aleksandar Jovanović i desni bek Aleksandar Filipović. Na Duljaju je da možda i kalkuliše u Surdulici, ukoliko bi neko od ove dvojice igrača dobio žuti karton, suspenziju bi odradio u narednom duelu protiv Železničara, a bio bi spreman za gostovanje Crvenoj zvezdi.

Inače, Partizan već ima dosta problema pred meč sa Radnikom, zbog povrede gostovanje na jugu Srbije propustiće Mateus Saldanja, zbog suspenzije Nemanja Nikolić, koji je četvrti žuti karton zaradio u duelu protiv IMT-a. Biće Duljaj na mukama prilikom izbora napadača, o čemu je već Sport klub pisao u posebnom tekstu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati