Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2024. 16:21 8

Vazura o Severini: Proći će kao Dijabate

Novi problem za trenera Partizana Igora Duljaja pred gostovanje u Surdulici, i to najveći od početka drugog dela sezone - Severina je napustio klub i traži raskid ugovora. O ovom slučaju oglasio se i Miloš Vazura, koji je potvrdio da klub duguje novac Holanđaninu, ali da to nije razlog za raskid ugovora.

Osim što neće moći da računa na povređenog Mateuša Saldanju i suspendovanog Nemanju Nikolića, na raspolaganju mu najverovatnije neće biti ni Ksander Severina, koji je zbog određenih dugovanja kluba prema njemu odlučio da do daljnjeg napusti Humsku.

Nedugo pošto se ova informacija pojavila u javnosti, oglasio se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je potvrdio da mu se duguje ''samo za bonus'', ne i za plate.

- Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom - izjavio je Vazura za beogradski mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati