Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

18. 02. 2024. 17:41 0

Frankfurt se poklonio čuvenom Srbinu (FOTO)

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta još jednom su pokazali kolika je zapravo legenda ovog kluba bivši igrač i trener ovog kluba Dragoslav Stepanović, budući da su mu posvetili koreografiju. Tako se na tribini, pored crnih i belih zastavica, pojavio i lik čuvenog Stepija, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Srbin ima status legende u ovom klubu, što najbolje pokazuje i ova koreografija.

Za Ajntraht je igrao od 1976. do 1978, a onda je tokom devedesetih u dva navrata radio kao trener. Stepanović je veliko ime u nemačkom fudbalu, pošto je vodio i Leverkuzen, Ajntraht iz Trira, Oberhauzen, Kikers Ofenbah.

Ko je legendarni Stepi?

U Nemačkoj je dovoljno reći Stepi i svi znaju da je reč o Dragoslavu Stepanoviću, bivšem fudbaleru i treneru Ajntrahta iz Frankfurta i jednoj od najpopularnijih ličnosti u Bundesligi devedesetih godina.

Živomirov i Rosin jedinac uspešno je krčio put kroz život. Oduvek je voleo fudbal i muziku, a vesela narav i otvoreno srce učinili su da ostane upamćen kao jedan od najomiljenijih jugoslovenskih fudbalera svog vremena.

Dok je u Nemačkoj poznat kao Stepi, za prijatelje iz cele Jugoslavije bio je i ostao Stipe. Taj nadimak dobio je na početku profesionalne karijeru sasvim slučajno jer trener nije dobro čuo kada se predstavio kao "Stepa" i prekrstio ga u Stipe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati