Fudbal

Direktno.rs

18. 02. 2024. 17:22 1

Eksplozivnim napravama na igrače: Haos u Sloveniji (VIDEO)

Utakmica 21. kola slovenačkog prvenstva između Mure i Maribora prekinuta je u 57. minutu, jer su navijači gostujuće ekipe bacili topovski udar na teren i tom prilikom povredili trojicu fudbalera Mure, piše slovenačka Ekipa. Prekid je usledio pri vođstvu Maribora od 2:0.

Do tenzija je došlo i pre samog početka utakmice, kada su iz Maribora želeli više ulaznica za svoje navijače, ali im policija to nije dozvolila. Na kraju je, ipak, na stadionu "Fazanerija", došlo više od 150 pristalica, koliko je trebalo da ih se okupi, da bi u 57. minutu došlo do incidenta.

Tada je jedna eksplozivna naprava bačena na teren, došla je sa tribine na kojoj su bili smešteni navijači Maribora i eksplodirala je na terenu, pa je meč momentalno bio prekinut.

U neposrednoj blizini su se zagrevali rezervni fudbaleri, a navodno su se povredili igrači Mure - Niko Kasala, Tilen Ščernjavič i Žiga Laci, kao i kondicioni trener.

Usledila je duža pauza, tokom koje se nije znalo šta će se dalje dešavati. Sudija je poslao igrače obe ekipe u svlačionicu i posle dugog čekanja je odlučio da prekine utakmicu.

Kako se ističe, sudije i delegat su čekale da navijači Maribora napuste stadion. Kako se to nije desilo - doneta je odluka da se utakmica ne nastavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati