Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

14. 02. 2024. 10:52 0

Skandal: Zvezde PSŽ i Totenhema potukli se pred polufinale! (VIDEO)

Južna Koreja je doživela veliki neuspeh porazom od Jordana u polufinalu Azijskog kupa, a sada je isplivao i "prljav veš". Fudbalski savez je potvrdio da je tokom šampionata u Kataru došlo do fizičkog obračuna između prve zvezde Sona i mladog Kang Lija!

Son je u skandaloznom događaju povredio prst, ali uprkos svemu i on i Kang Li našli su se u timu za polufinalnu utakmicu, a epilog loših odnosa bio je poraz od autsajdera.

Vest objavljenu u engleskom „Sanu“, brzo je potvrdio FS Južne Koreje, a mediji u toj azijskoj državi doneli su detalje sukoba.

Sve se dogodilo na večeri uoči utakmice sa Jordanom. Razlog Sonove reakcije bila je odluka najmlađih u reprezentaciji Kang Lija, potencijalnog pojačanja Zvezde Vu Seola i Vu Jonga da brzo završe obrok i odu da igraju stoni tenis.

Razočaran i ljut što se pred važan meč ruši jedinstvo tima i pravi buka dok svi nisu završili večeru, Son je pokušao da zaustavi igru. Nisu ga slušali, pa je as Totenhema i jedan od najboljih igrača na svetu uhvatio za vrat Kang Lija, a igrač PSŽ-a je uzvratio pesnicom.

Korejski mediji navode da je Son izbegao da primi udarac pesnicom, ali da je u gužvi povredio prst. Stariji igrači u timu tražili su od selektora Jirgena Klinsmana da isključi iz reprezentacije Kang Lija, ali Nemac nije to želeo.

U narušenoj atmosferi, Jordan je porazio Južnu Koreju, a sve bi moglo da bude završeno i smenom selektora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati