Fudbal

Direktno.rs

12. 02. 2024. 23:11 0

Čelsi zablistao u nadoknadi i srušio Palas

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima ekipu Kristal Palasa sa 3:1 u poslednjem meču 24. kola Premijer lige.

Maurisio Poketino je i na ovom meču improvizovao sa startnom postavom i to nije ispalo dobro u prvom poluvremenu, jer Čelsi nije imao bukvalno nijedan udarac ka golu.

Palas je to koristio, uspeo je da dođe do vođstva i to spektakularnim golom na isteku pola časa igre. U 30. minutu Lerma je postigao evrogol, pošto je pokupio odbijenu i sa 30 metara poslao loptu gotovo u same rašlje za 1:0.

Poketino je odmah na poluvremenu napravio prvu promenu, Nkunku je zamenio Maduekea i Čelsi je zaigrao mnogo bolje. Već u 47. minutu posle lepe akcije po desnoj strani, Gusto je poslao povratni pas na pravo mesto na nekih 10 metara, a Galaher je poklopio loptu pod prečku za 1:1.

Čelsi je delovao dosta bolje u drugom delu igre, opet je Palmer bio najopasniji, imao je dva pokušaja, ali promene rezultata nije bilo do nadoknade vremena.

Onda je opet sevnuo opet brz napad po desnoj strani, Palmer je pobegao i poslao povratni pas, a tamo je Galaher sa ivice šesnaesterca pogodio ugao za 1:2.

Ni tu nije bio kraj, jer je u poslednjim trenucima Čelsi izveo novu kontru, opet je Palmer odradio najveći deo posla, vukao je loptu 30 metara i potom proigrao Enca Fernandeza, koji je prevario čuvara i pogodio za konačnih 1:3.

Čelsi je posle ove pobede deseti na tabeli Premijer lige sa 34 boda, dok Kristal Palas ima 10 bodova manje i trenutno je na 15. poziciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati