Fudbal

Direktno.rs

09. 02. 2024. 16:08 1

Milojević o Voždovcu: Protivnik nam ne leži

Crvena zvezde u subotu od 16.30 dočekuje Voždovac, tim od kojeg je izgubila u jesenjem delu šampionata, te je Vladan Milojević oprezan- Tvrdi da Crvenoj zvezdi Voždovac ne leži, ali veruje u pobedu svog tima.

Utakmica protiv Voždovca biće prva zvanična utakmica Vladana Milojevića od kako se vratio u Crvenu zvezdu. Voždovac je Zvezdin dužnik, prvi je naneo poraz timu koji je tada predvodio Bahar.

- Dolazi nam nezgodan protovnik, osim večitog rivala najmanje leži Crvenoj zvezdi. Bez obzira što je došlo do promene trenera, Voždovac ima svoj stil i filozofiju igre. Motivisani su i puni elana - navodi trener Zvezde.

Nije Milojević posebno analizirao tu utakmicu na krovu tržnog centra, timovi su prilično promenjeni.

- Neće biti ista utakmica kao prošle godine. Voždovac ima prepoznatljiv stil, ali nema kopije meča. Čeka nas jako težak protivnik. Prelazni rok traje, pitanje je koliko je ko uhvatio takmičarsku formu. Nemamo pravo na kikseve, igrači to dobro znaju - navodi Milojević.

Biće sutrašnja utakmica emotivna za Milojevića, navijači će ga sigurno burno pozdraviti.

- U sportu emocije traju kratko, brzo morate da bduete foksuirani na igru. Očekujem da imamo veliki broj navijača na tribinama, najavljuje se i lep dan. Momci zaslužuju podršku. Mnogo puta sam pričao da je sasvim drugačije, kad znate da imate publiku koja vas nosi, podigne vas i kad ne možete - zaključio je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati