Fudbal

Direktno.rs

06. 02. 2024. 11:00 0

Milan na potezu: Ibra nahvalio Luku Jovića

Italijanski mediji nemaju dilemu oko toga ko je u ovom trenutku najvažniji fudbaler Milana. Pored golmana Majka Manjana, u prvi plan je iskočio Luka Jović.

Srpski centarfor je na najbolji mogući način iskoristio ne preterano veliku minutažu. Radio je svoj posao i u poslednjih 420 minuta u svim takmičenjima postigao je sedam golova uz jednu asistenciju.

Na gostovanju Frozinoneu u 23. kolu Serije A postigao je gol za pobedu samo minut nakon što ga je Stefano Pioli poslao u igru umesto Kristijana Pulišića.

"Korijere dela Sera", ugledni dnevni list sa sedištem u Milanu, oduševljeno je prihvatio činjenicu da je Jović još jednom zgrabio ulogu heroja.

Ovaj list ističe da Srbin ove sezone postiže gol na svaka 103 minuta, naziva ga novim Danijelem Masarom koji je igrao u Milanu krajem 80ih i tokom 90ih godina prošlog veka.

Portal "Planeta Milan", koji se poziva na "Korijere dela Sera" navodi da je Jović pojačao roso-nere poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka kao misterija i neko ko je prerano označen kao promašaj (flop), a da je danas važan čovek za napad ekipe.

Poručuju čak i da se Luka "osvetio" svima koji su sumnjali u njega. Ima ugovor do kraja sezone, ali čini se da bi Srbin uskoro mogao da dobije ponudu za produžetak saradnje.

U svemu tome ključan čovek bi mogao da bude Zlatan Ibrahimović koji od uprave kluba insistira da zadrži Jovića za naredne sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati