Fudbal

Direktno.rs

24. 01. 2024. 16:55 0

Partizan ubedljiv protiv kiparskog drugoligaša

Posle 4:0 protiv Mladosti iz Lučana, Partizan je i u drugoj proveri na pripremama na Kipru bio ubedljiv. Isti rezultat je viđen i protiv kiparskog drugoligaša Aja Nape, a ovoga puta sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu.

U prvih 45 minuta trener crno-belih Igor Duljaj je na teren poslao uglavnom rezerviste i mlađe igrače koji su dominirali na terenu, stvorili veliki broj prilika, ali ih nisu koristili Baždar, Nikolić, Trifunović, Šehović, pa i novajlija Denil Kastiljo, koji je debitovao za Partizan.

Baždar je u finišu prvog poluvremena imao priliku da se iz penala koji je Trifunović iznudio, upiše u strelce, ali je njegov šut sa bele tačke odbranio protivnički golman.

Ali, ono što postava iz prvog poluvremena nije uspela da uradi, jeste Bibars Natho već u uvodnim minutima drugog dela na dodavanje Mateuša Saldanje. Svemu je prethodio kiks golmana Aja Nape, Saldanja je na desnoj strani kaznenog prostora osvojio tu loptu, asistirao Nathu koji sa nekih šest metara pogađa mrežu, te je doneo prednost Partizanu - 1:0.

Na drugi gol se čekalo do 62. minuta, kada je Aldo Kalulu duplirao prednost crno-belih. Stojković je započeo lepu akciju, nastavili su je Zahid i Natho koji sa desne strane pronalazi Kalulua, a on iz prve šalje loptu u mrežu za 2:0.

Tu se crno-beli nisu zaustavili, a u 82. minutu je Ksander Severina postigao treći gol. Velike zasluge za taj pogodak idu na adresu De Medine koji je poslao dugu i preciznu loptu u kazneni prostor, Severina ju je odlično prihvatio i realizacija je bila lak posao posle toga - 3:0.

A šlag na tortu bio je gol Mateuša Saldanje, posle još jedne majstorske akcije Zahida i Natha - 4:0 u 87. minutu meča.

Sastav Partizana u prvom poluvremenu: Stevanović, Filipović, Roganović, Saničanin, Šehović, Šćekić, Kastiljo, Jevremović, Trifunović, Nikolić, Baždar.

U drugom poluvremenu igrali su: Krunić, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Kalulu, Zahid, Severina, Saldanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati